Tevens zijn we een kleinschalig luxepension voor die momenten wanneer u als baasje op vakantie gaat of tijdelijk niet voor uw viervoeter kan zorgen. Wij nemen maximum 3 hondjes aan die mee met ons in huis verblijven.

We beschikken over een grote afgesloten tuin en we gaan dagelijks wandelen in een rustige, landelijke omgeving. Het allerbelangrijkste is misschien wel dat wij trachten uw trouwe kameraad net zoveel aandacht en vriendschap te schenken als hij/zij thuis mag ontvangen! U wil toch ook dat uw hond een vakantiegevoel heeft, terwijl u zorgeloos geniet?

De inkomsten van het hondenpension gaan integraal naar de adoptiehondjes.
Omdat we geen subsidies ontvangen en volledig zelf instaan voor de voeding, verzorging en medische kosten van de adoptiehondjes zullen we geregeld op het ‘spaarpotje’ van het pension moeten terugvallen.
Met de adoptiebijdragen zullen we zelden alle kosten kunnen recuperen maar we hopen toch zoveel mogelijk adoptiehondjes verder te kunnen helpen die wat meer verzorging nodig hebben of al wat ouder zijn.

Bij ons gaat het dus niet over winstbejag maar uitsluitend over dierenliefde!
Door uw hond bij ons te laten logeren helpt u dus ook mee voor de andere honden die momenteel geen baasje hebben.

De adoptiehonden verblijven nooit bij de pensionhonden omdat dit wettelijk niet toegelaten is maar zij zullen in onze opvanggezinnen evenveel liefde & verzorging krijgen dan onze eigen huisdieren.

 

lijn

Harten-Diefjes © All Rights Reserved
Created by VK Design