Tuur

 

 

Ik ben Tuur, ik word een 2-tal jaar geschat omdat mijn geboortedatum niet echt bekend is.

Mijn leven is in het begin niet over rozen gelopen, ik kom nl uit Roemeniƫ waar mensen me van een luchthaven hebben meegenomen.

Ik heb altijd moeten overleven waardoor ik andere honden niet zo leuk vond maar mijn opvangmama heeft me heel veel geleerd en nu heb ik nog wat sturing nodig maar toch klaar om een nieuwe thuis te krijgen.

Mijn opvangmama zou wel mensen willen die al ervaring hebben met honden en misschien een teefje hebben of geen honden. Wel mensen met een tuin en liefst die veel gaan wandelen en de natuur in trekken waar ik mijn neus kan gebruiken.

Mijn nieuw baasje moet wel bereid zijn nog verder te werken om mee mijn rugzakje leeg te maken met veel geduld en mogelijk nog bijstand van professionele hulp.

Ben jij mijn nieuwe baasje en mag ik jou kereltje worden? Kom eens kennismaken of bel mijn opvangmama 0470/803 495 Als ze niet meteen opneemt is ze bezig andere diertjes te helpen Spreek dan gerust een boodschap in.